1. reizen
  2. Thule Paramount 15" Black 27L

Thule Paramount 15" Black 27L

5/5

Ga jij op reis en heb je nog een koffer nodig? Dan ben je hier op de juiste plek aangekomen. Ontdek hier alles over Thule Paramount 15" Black 27L en beslis of dit de koffer is die jij gaat meenemen op reis. Je leest hier alle specificaties die belangrijk zijn om te bepalen of Thule Paramount 15" Black 27L de koffer is die jij wilt. Bestel het in een paar klikken en voor je het weet, ligt Thule Paramount 15" Black 27L bij jou thuis.

Specificaties Thule Paramount 15" Black 27L

Merk

Thule

Garantie

5 jaar

Afmetingen

Inhoud: 27 l

Hoogte: 50 cm

Breedte: 33 cm

Diepte: 7 cm

Materiaal

Textiel

Gewicht

1,2 kg

Laptopvak

Ja

Voorvak

Ja

Omschrijving van Thule Paramount 15" Black 27L

Met de Thule Paramount 15 inch 27L rugzak heb je niet alleen een stijlvolle accessoire, maar ook een georganiseerde en praktische oplossing om al je spullen bij de hand te hebben. De rugzak is gemaakt van sterk 420D nylon materiaal, waardoor hij niet alleen waterdicht is, maar ook zorgt voor de optimale bescherming van al je waardevolle spullen. De U-vormige rits maakt het gemakkelijk om een overzicht te krijgen van al je spullen. Binnenin de rugzak is er genoeg ruimte voor al je benodigdheden. Je 15 inch laptop en 10 inch tablet kunnen veilig worden opgeborgen in de gewatteerde vakken. Daarnaast zijn er ook aparte vakken voor je A4 documenten, telefoon en snacks. Dankzij de volledig open te ritsen zijkant van de Thule Paramount heb je ook gemakkelijk toegang tot je kabels, pennen en sleutels. Naast de praktische indeling heeft deze rugzak ook nog een aantal geheime vakken. Hierin kun je je pasjes en paspoort veilig opbergen, dicht tegen je aan. Het is belangrijk om op te merken dat het formaat van je laptop, zoals 15 inch of 17 inch, verwijst naar het formaat van het scherm en niet naar de hele laptop. Als de rand rond je scherm breed is, wordt het aanbevolen om een laptopvak in een maatje groter te kiezen, zodat je zeker weet dat je laptop erin past. Met de Thule Paramount 15 inch 27L rugzak ben je altijd goed georganiseerd.

Pluspunten
  • Het mesh-materiaal zorgt voor de nodige verkoeling op je rug. De rugzak heeft verschillende kleine vakjes voor je telefoon, pennen en andere accessoires. Dankzij de U-vormige opening kun je de tas helemaal openritsen en gemakkelijk bij je spullen komen.

Minpunten
  • Er is niet genoeg ruimte voor een grote stapel schoolboeken doordat de rugzak uit meerdere vakken bestaat.

Veelgestelde vragen over Thule Paramount 15" Black 27L

Thule Paramount 15" Black 27L kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte 50 cm
  • Breedte 33 cm
  • Diepte 7 cm
  • Inhoud: 27 l

Mocht er iets gebeuren met je koffer, is het goed om te weten hoeveel garantie je er op hebt. Thule Paramount 15" Black 27L heeft 5 jaar garantie.

Thule Paramount 15" Black 27L is gemaakt van Textiel. Dit zorgt ervoor dat het een gewicht heeft van 1,2 kg.

Thule Paramount 15" Black 27L heeft een voorvak: Ja en heeft een laptopvak: Ja.

Wij hebben uitgezocht welke webshop de beste deal heeft voor Thule Paramount 15" Black 27L. Je kunt Thule Paramount 15" Black 27L eenvoudig bestellen via deze webshop.

Bekijk ook andere koffers