1. reizen
  2. Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue

5/5

Ga jij op reis en heb je nog een koffer nodig? Dan ben je hier op de juiste plek aangekomen. Ontdek hier alles over Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue en beslis of dit de koffer is die jij gaat meenemen op reis. Je leest hier alle specificaties die belangrijk zijn om te bepalen of Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue de koffer is die jij wilt. Bestel het in een paar klikken en voor je het weet, ligt Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue bij jou thuis.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Afmetingen

Inhoud: 102 l

Hoogte: 75 cm

Breedte: 52 cm

Diepte: 31 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

4,6 kg

Laptopvak

Nee

Voorvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue

De Samsonite S'Cure Spinner 75 cm is een robuuste reiskoffer met een indrukwekkende inhoud van 102 liter. Hiermee geniet je van meer dan genoeg ruimte voor al je bagage tijdens die lange zomervakanties. De koffer is uitgerust met 360° draaiende wieltjes, waardoor hij moeiteloos met je meebeweegt in elke richting. Gemaakt van duurzaam polypropyleen, is deze koffer bestand tegen krassen en stoten, waardoor hij er altijd als nieuw uitziet. Om ervoor te zorgen dat je bagage veilig blijft, is de koffer uitgerust met een handig TSA-cijferslot. Dit zorgt ervoor dat je bagage niet alleen veilig is opgeborgen, maar dat de douane in Amerika je slot ook niet zal openbreken tijdens een eventuele inspectie. Binnenin vind je een handige interne verdeler en inpakriemen, waarmee je je spullen georganiseerd en op hun plaats kunt houden. Daarnaast is de koffer voorzien van een speciale dichting, waardoor vocht geen kans krijgt om de koffer binnen te dringen. Je kunt dus met een gerust hart reizen, wetende dat je spullen veilig en droog blijven, waar je ook naartoe gaat.

Pluspunten
  • Een harde koffer biedt betere bescherming tegen regen en stoten voor je bagage dan een zachte koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen, waardoor hij extra stevig is. Het TSA-slot kan zonder te beschadigen worden geopend door de douane bij inspectie in de Verenigde Staten.

Minpunten
  • Een koffer gemaakt van polypropyleen is meestal zwaarder dan een koffer gemaakt van andere harde materialen.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 31 cm
  • Inhoud: 102 l

Mocht er iets gebeuren met je koffer, is het goed om te weten hoeveel garantie je er op hebt. Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue heeft 5 jaar garantie.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue is gemaakt van Kunststof. Dit zorgt ervoor dat het een gewicht heeft van 4,6 kg.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue heeft een voorvak: Nee en heeft een laptopvak: Nee.

Wij hebben uitgezocht welke webshop de beste deal heeft voor Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue. Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 75cm Aqua Blue eenvoudig bestellen via deze webshop.

Bekijk ook andere koffers