1. reizen
  2. Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon

Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon

5/5

Ga jij op reis en heb je nog een koffer nodig? Dan ben je hier op de juiste plek aangekomen. Ontdek hier alles over Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon en beslis of dit de koffer is die jij gaat meenemen op reis. Je leest hier alle specificaties die belangrijk zijn om te bepalen of Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon de koffer is die jij wilt. Bestel het in een paar klikken en voor je het weet, ligt Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon bij jou thuis.

Specificaties Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon

Merk

Rollink

Garantie

2 jaar

Afmetingen

Inhoud: 65 l

Hoogte: 64 cm

Breedte: 43 cm

Diepte: 26 cm

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

3,1 kg

Laptopvak

Nee

Voorvak

Nee

Omschrijving van Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon

De Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon is een revolutionaire koffer die perfect is voor reizigers die op zoek zijn naar gemak en ruimte. Deze opvouwbare koffer is ideaal voor vakanties van 1 tot 2 weken en is een absolute must-have als je thuis beperkte opbergruimte hebt. Wat deze koffer echt uniek maakt, is dat hij, wanneer ingeklapt, slechts 5 centimeter dik is. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt opbergen in smalle kasten of onder je bed, waardoor je kostbare ruimte bespaart. Naast zijn compacte formaat heeft de Vega Flex Upright 64cm ook een handig TSA-schuifslot. Dit betekent dat de douane je koffer kan inspecteren zonder dat ze hem open hoeven te breken. Dit zorgt voor gemoedsrust en voorkomt schade aan je koffer. Gemaakt van duurzaam polycarbonaat, is deze koffer niet alleen sterk en flexibel, maar ook bestand tegen extreme temperaturen. Of je nu naar een tropisch paradijs of een koude bestemming reist, deze koffer kan alles aan en gaat vele vakanties mee. Met een indrukwekkende inhoud van 65 liter biedt de Vega Flex Upright 64cm voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Je kunt er maar liefst 10 setjes kleding en een grote toilettas in kwijt. En dankzij de uitklapbare trekstang en de 2 wielen kun je de koffer moeiteloos achter je aan trekken, zelfs op hobbelige terreinen. B.

Pluspunten
  • Als je de koffer niet gebruikt, vouw je hem helemaal op en berg je hem compact op. De koffer heeft een TSA-schuifslot waardoor hij tijdens een douane-inspectie geopend kan worden zonder het slot te beschadigen. De koffer is gemaakt van polycarbonaat, waardoor hij extra stevig, flexibel en lichtgewicht is.

Minpunten
  • De koffer heeft geen voorvakken, waardoor je je reisdocumenten niet gemakkelijk kunt bereiken.

Veelgestelde vragen over Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon

Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte 64 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 26 cm
  • Inhoud: 65 l

Mocht er iets gebeuren met je koffer, is het goed om te weten hoeveel garantie je er op hebt. Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon heeft 2 jaar garantie.

Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon is gemaakt van Kunststof, Textiel. Dit zorgt ervoor dat het een gewicht heeft van 3,1 kg.

Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon heeft een voorvak: Nee en heeft een laptopvak: Nee.

Wij hebben uitgezocht welke webshop de beste deal heeft voor Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon. Je kunt Rollink Vega Flex Upright 64cm Deep Lagoon eenvoudig bestellen via deze webshop.

Bekijk ook andere koffers