1. reizen
  2. Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset

Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset

5/5

Ga jij op reis en heb je nog een koffer nodig? Dan ben je hier op de juiste plek aangekomen. Ontdek hier alles over Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset en beslis of dit de koffer is die jij gaat meenemen op reis. Je leest hier alle specificaties die belangrijk zijn om te bepalen of Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset de koffer is die jij wilt. Bestel het in een paar klikken en voor je het weet, ligt Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset bij jou thuis.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Afmetingen

Inhoud: 34 l

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

2,9 kg

Laptopvak

Nee

Voorvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset

Met de Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset haalt u niet alleen een stevige, maar ook een zeer praktische reiskofferset in huis. Deze set bestaat uit drie koffers van verschillende formaten: een handbagage koffer, een medium koffer en een grote reiskoffer. Met respectievelijk 34, 79 en 102 liter inhoud bieden deze koffers voldoende ruimte voor al uw reisbenodigdheden. De koffers zijn uitgerust met 360 graden roterende wielen, waardoor ze moeiteloos in elke richting met u meedraaien. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen krassen en stoten. Dit zorgt ervoor dat uw koffers er ook na vele reizen nog als nieuw uitzien. De interne verdeler en inpakriemen in de koffers zorgen ervoor dat u uw spullen georganiseerd kunt houden en voorkomen dat ze tijdens het reizen door elkaar heen gaan. Daarnaast beschikken de S'Cure Spinners over een speciale dichting die voorkomt dat er vocht binnensijpelt. Dit is vooral handig wanneer u naar vochtige bestemmingen reist. Om uw bagage tijdens de reis veilig op te bergen, zijn de koffers voorzien van een handig TSA-cijferslot. Hiermee kunt u uw koffers eenvoudig vergrendelen en ervoor zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw waardevolle spullen. Met de Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black.

Pluspunten
  • Deze kofferset bevat een handbagage, medium en grote koffer, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor je gezinsvakantie. De koffers met harde schaal zijn gemaakt van polypropyleen, waardoor ze extra stevig zijn en beter bestand zijn tegen stoten. De koffers hebben interne ritsvakken om je bagage overzichtelijk op te bergen.

Minpunten
  • Een koffer gemaakt van polypropyleen is doorgaans zwaarder dan een koffer gemaakt van ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset

Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 20 cm
  • Inhoud: 34 l

Mocht er iets gebeuren met je koffer, is het goed om te weten hoeveel garantie je er op hebt. Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset heeft 5 jaar garantie.

Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset is gemaakt van Kunststof. Dit zorgt ervoor dat het een gewicht heeft van 2,9 kg.

Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset heeft een voorvak: Nee en heeft een laptopvak: Nee.

Wij hebben uitgezocht welke webshop de beste deal heeft voor Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset. Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 75+69+55 cm Black Kofferset eenvoudig bestellen via deze webshop.

Bekijk ook andere koffers